Hävittäjäkaupoilla Ilmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksessä Tikkakoskella

IMG_5066Käytiin lauantaina Ilmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksessä Tikkakoskella.

IMG_5124Kovasti meille yritettiin uutta hävittäjää myydä. Vielä ei tullut kauppoja, vaikka Putin tuossa naapurissa kovasti yrittää kauppoja vauhdittaa.

IMG_5020

Loistava päivä, säänkin puolesta

IMG_5117

Sitä minä vain toivon, että logistiikka toimii paremmin mahdollisen kriisitilanteen sattuessa. Mennessä jonotimme bussia neljäkymmentäviisi minuuttia. Ajo-ajan huomioiden olisin ollut nopeammin perillä polkupyörällä. Palatessa odottelimme kiltisti bussijonossa puolisen tuntia järjestysmiehen vakuutettua meille, että kaikkiin busseihin on sama jono, jonka jälkeen meille selvisi ettei näin todellakaan ole asian laita.

IMG_5095

Ei siinä muuten mitään, mutta silloin kun katsojia kehoitetaan saapumaan paikalle nimenomaan joukkoliikenteellä, niin sen pitäisi toimia. Muuten he turvautuvat seuraavan kerran jälleen henkilöautoon.

IMG_5067

Mutta ei anneta tämmöisten pienten asioiden pilata hienoa tunnelmaa. Tärkeintä on, että Hawk-lentäjä sai koneensa turvallisesti alas, vaikka rengas oli puhjennut nousussa.

IMG_5122Renkaan puhkeamisesta saimme muuten ensin tiedon Whatsapin kautta tuttavalta, joka seurasi näytöstä televisiosta, meidän ihmetellessämme ohjelmaan kuulumatonta taukoa kentän laidalla. Toivottavasti älypuhelimet toimivat seuraavan kriisin sattuessa.

IMG_5093

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s